Welkom bij de Show your Skillzz zaalvoetbaltoernooien.

Over het toernooi

De Show your Skillz zaalvoetbaltoernooien zijn terug van weggeweest. In de periode van 2001 tot en met 2006 hebben wij meer dan 65 Show your Skillzz zaalvoetbaltoernooien georganiseerd. Na een sabbatical van 7 jaar is het de hoogste tijd om de Show your Skillzz zaalvoetbaltoernooien een nieuw leven in te blazen.

De Show your Skillzz zaalvoetbaltoernooien staan voor sportiviteit, gezelligheid, fairplay en uiteraard de Skillzz. Het aantal deelnemende teams zijn per toernooi verschillend. Doorgaans bestaan de toernooien uit 6, 12 of 24 teams. Dit staat duidelijk aangegeven op flyers en posters. Er wordt natuurlijk gestreden om de nummer 1 positie met bijbehorende cup. Daarnaast zijn er diverse extra prijzen te winnen zoals o.a. Beste Speler trofee, Beste keeper trofee en de Fairplay prijs.

De wedstrijden worden geleidt door KNVB scheidsrechters en zullen daarom ook de KNVB regels toepassen. Alle deelnemende teams krijgen een lijst met daarop de belangrijkste zaalvoetbalregels.

Voor meer informatie en/of deelname aan het Show your Skillzz zaalvoetbaltoernooi kunt u contact opnemen via het onderstaande e-mailadres of bellen met het onderstaande nummer:

Email: info@atleticoamsterdam.nl
Tel: 06 4123 7115

 

Voorgaande editie

Klik op het toernooi voor meer informatie

SYS Maart 2013