Atletico Amsterdam is een jonge en dynamische organisatie die zich voornamelijk richt op dienstverlening op het gebied van sport en beweging. Onze ruime kennis en ervaring hebben wij opgedaan tijdens het organiseren van en door deelname aan tal van verschillende sportevenementen en projecten.

In opdracht van commerciële-, overheid- en onderwijsinstellingen maar ook particuliere opdrachtgevers organiseren wij activiteiten op het gebied van sport en bewegen voor diverse doelgroepen.

Met de kennis en ervaring gecombineerd met onze ruimdenkende, jonge en frisse blik willen wij de organisatie van sport professionaliseren en zo ons steentje bijdragen aan de maatschappij waarin wij leven.

Atletico Amsterdam heeft zorgvuldig een team samengesteld van jonge professionals met diverse expertises en achtergronden.

Er is o.a. een hoofdcoach die naast het lesgeven ook de werknemers van Atletico Amsterdam bijstaat en waar nodig is begeleid tijdens de werkzaamheden.

Daarnaast beschikt Atletico Amsterdam over een sportmarketing afdeling die zich met zaken bezighoudt zoals het ontwikkelen en perfectioneren van sociaal maatschappelijke sport en beweeg plannen tot het begeleiden van stagiaires.

Wilt u meer te weten komen over Atletico Amsterdam, dan kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina.

HET ATLETICO TEAM

Clayd

Manager

Thai/Kickboksen, Bokszaktraining, Totalbodyshape, (zaal)voetbal,

Jody

assistent manager

Totalbodyshape, Dans, Planning, 

Nelson

Assistent manager

Honkbal, Crosstraining, TSO/BSO, Bachata, Stagebegeleider

Marissa

Docent

Dansles, Peutergym, TennisTayyip

Docent

kickboksen & Crosstraining

Sport docent

Vacature

Jaika

Docent

Geeft Fifty fit aan onze 50+ leden

Calvin

Docent

Judo

Sluit Menu