Atletico Amsterdam is een jonge dynamische organisatie die zich voornamelijk richt op dienstverlening op het gebied van sport & beweeg activiteiten. Onze ruime kennis en ervaring hebben wij opgedaan tijdens het organiseren van en door deelname aan tal van verschillende sportevenementen en projecten.

In opdracht van commerciële, overheid en onderwijsinstellingen maar ook particuliere opdrachtgevers organiseren wij activiteiten op het gebied van sport & bewegen voor diverse doelgroepen.

Met de kennis en ervaring gecombineerd met onze ruimdenkende, jonge frisse blik willen wij de organisatie van sport professionaliseren en zo ons steentje bijdrage aan de maatschappij waarin wij leven.

Atletico Amsterdam heeft zorgvuldig een team samengesteld van jonge professionals met diverse expertise en achtergronden.

Er is o.a. een hoofdcoach die naast het lesgeven ook de werknemers van Atletico Amsterdam bijstaat en waar nodig is begeleid tijdens de werkzaamheden.

Daarnaast beschikt Atletico Amsterdam over een sportmarketing afdeling die zich met zaken bezighoudt zoals het ontwikkelen en perfectioneren van sociaal maatschappelijke sport & beweeg plannen tot het begeleiden van stagiaires.

 

Wilt u meer te weten komen over Atletico Amsterdam, dan kunt u contact met ons opnemen m.b.v. het contactformulier op de Contact-pagina.