Atletico Amsterdam is een jonge en dynamische organisatie die zich voornamelijk richt op dienstverlening op het gebied van sport en beweging. Onze ruime kennis en ervaring hebben wij opgedaan tijdens het organiseren van en door deelname aan tal van verschillende sportevenementen en projecten.

In opdracht van commerciële-, overheid- en onderwijsinstellingen maar ook particuliere opdrachtgevers organiseren wij activiteiten op het gebied van sport en bewegen voor diverse doelgroepen.

Met de kennis en ervaring gecombineerd met onze ruimdenkende, jonge en frisse blik willen wij de organisatie van sport professionaliseren en zo ons steentje bijdragen aan de maatschappij waarin wij leven.

Atletico Amsterdam heeft zorgvuldig een team samengesteld van jonge professionals met diverse expertises en achtergronden.

Er is o.a. een hoofdcoach die naast het lesgeven ook de werknemers van Atletico Amsterdam bijstaat en waar nodig is begeleid tijdens de werkzaamheden.

Daarnaast beschikt Atletico Amsterdam over een sportmarketing afdeling die zich met zaken bezighoudt zoals het ontwikkelen en perfectioneren van sociaal maatschappelijke sport en beweeg plannen tot het begeleiden van stagiaires.

Wilt u meer te weten komen over Atletico Amsterdam, dan kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina.

HET ATLETICO TEAM

Clayd

Manager

Geeft kickboksen, crossfit, zaktraining en werkt op TSO locaties. 

Jody

assistent manager

Verzorgt alle administratie

Nelson

Assistent manager

Geeft mannensport, crossfit, werkt op TSO/BSO locaties en is stagebegeleider

Marissa

Docent

Geeft dansles, werkt op de TSO en is onze gastvrouwVictoria

Docent

Dansdocent en werkzaam op TSO locaties 

Tayyip

Docent

Geeft kickboksen en CrossFit lessen in de gym

Jaika

Docent

Geeft Fifty fit aan onze 50+ leden

Grachelle

Docent

Is er voor de Dance 4 kids lesen

Julia

Docent

Geeft judoles en peutergym

Sluit Menu