Personal Training bij Atletico

Bij Roure gaan we voor het bereiken én onderhouden van een gezonde leefstijl. Dit doen we niet alleen door middel van fysieke training, maar ook door aandacht te besteden aan de juiste mindset. Samen werken we aan een fitte en gelukkige versie van jezelf!

Wil je meer kracht opbouwen? Je lichaam meer tonen of shapen? Het weer oppakken van sporten of je energieker voelen? Bij Roure gaan we voor een samenwerking waarin we resultaat gericht werken aan jou behoeften, doelen en wensen.

Trainingsplan​​

Voordat we van start gaan worden er persoonlijke trainingsdoelen en eventueel voedingsdoelen opgesteld.

De trainingen worden vervolgens zo ingezet dat er steeds voldoende belasting is om de nodige progressie te maken. Daarnaast gaan we samen op zoek naar wat jou drijft, oftewel wat ervoor zorgt dat jij gemotiveerd en gedisciplineerd blijft tijdens het proces.

Wij investeren veel tijd in het ondersteunen, herinneren en aanmoedigen om jouw doelen te kunnen realiseren.

Lose Weight Built Strength Get Results

Wij geloven dat iedereen gezond en fit kan worden op zijn manier. Met en zonder specifieke doel kan je bij ons terecht, wij zorgen ervoor dat de belasting altijd goed genoeg is om progressie te maken. Onze trainingen focussen zich op functionele en vrije bewegingen.

€65

Per sessie

€110

twee sessies per week

€360

6 pack