Team Atletico

Atletico Amsterdam is een jonge en dynamische organisatie die zich voornamelijk richt op dienstverlening op het gebied van sport en beweging. Onze ruime kennis en ervaring hebben wij opgedaan tijdens het organiseren van en door deelname aan tal van verschillende sportevenementen en projecten. In opdracht van commerciële-, overheid- en onderwijsinstellingen maar ook particuliere opdrachtgevers organiseren wij activiteiten op het gebied van sport en bewegen voor diverse doelgroepen.

Met de kennis en ervaring gecombineerd met onze ruimdenkende, jonge en frisse blik willen wij de organisatie van sport professionaliseren en zo ons steentje bijdragen aan de maatschappij waarin wij leven.

Atletico Amsterdam heeft zorgvuldig een team samengesteld van jonge professionals met diverse expertises en achtergronden. De docenten worden ingezet op TSO, BSO, NSO activiteiten en organiseren Workshops, Clinics en evenementen. 

Daarnaast beschikt Atletico Amsterdam over een sportmarketing afdeling die zich met zaken bezighoudt zoals het ontwikkelen en perfectioneren van sociaal maatschappelijke sport en beweeg plannen tot het begeleiden van stagiaires.

Wilt u meer te weten komen over Atletico Amsterdam, dan kunt u contact met ons opnemen via onze contactpagina of mail met Info@roure.nl

Clayd

Manager

Tayyip

Docent

Sharie

Docent

Yursil

Docent

Melvin

Docent

Xaviero

Docent