Welke lessen kun je volgen?

Karate | Kickboksen jeugd | Kickboksen/Muaythai 18+ | Bokszaktraining | Totalbodyshape | Fitness | Mama Fit / vrouwenles | Personal Training

Sporten met stadspas of Jeugdfondssport al vanaf €10 per maand!

Je bent welkom op onze locatie in Amsterdam oost om te komen sporten. We bieden lessen voor jeugd, volwassenen en senioren.  Voor elk niveau en de hele week! We zitten in de indische buurt. Hier zie je wat wij o.a. aanbieden. 

KARATE vanaf 5 jaar

Deze zelfverdedigingssport is ideaal om mee te beginnen voor jong & oud en voor jongens en meisjes. Ontwikkel je techniek, kracht en zelfvertrouwen en doe examen voor je volgende band. Let op Karate pak verplicht (verkrijgbaar aan de balie)

woensdag om 1700u

KICKBOKSEN JEUGD va 6 tm 12 jaar

Leer de basistechnieken van het kickboksen en oefen en wordt beter door  samen te werken. Onze lessen zijn veilig, leuk en leerzaam! Let op clubset verplicht (verkrijgbaar aan de balie)

dinsdag & donderdag 1600u 6 tm 8 jaar

dinsdag & donderdag 1700u 9 tm 12 jaar

KICKBOKSEN JEUGD va 13 tm 17 jr (Beginners)

 Perfecte les voor beginners. Leer de basistechnieken van het kickboksen en oefen en wordt beter door samen te werken. Betere discipline, wilskracht en doelen halen  doen we samen. Onze lessen zijn veilig, leuk en leerzaam! Met deze doelgroep gaan wel een aantal levels omhoog! Let op clubset verplicht (verkrijgbaar aan de balie)

maandag & vrijdag 1800u | zondag 1100u

Ook voor 13 tm 17 jaar

maandag 1700u Bokszaktraining

dinsdag & donderdag 1800u Krachtrining/Fitness)

KICKBOKSEN vanaf 18 jr

Voor alle levels geven wij een combinatie van Muaythai en Kickboksen.

Ons team van ervaren trainers staan voor je klaar om elke keer weer toples te verzorgen met oefeningen voor meer kracht, betere techniek &  conditie en meer!  Voor recreanten en wedstrijdvechters

Beginners: maandag & vrijdag 1800u | zondag 1100u 

Alle levels: maandag & vrijdag 1900u | woensdag 2000u | zondag 1100u

BOKSZAKTRAINING 

Een lekkere manier om je energie kwijt te kunnen en je techniek te verbeteren. Perfecte les voor beginners maar zeker ook voor gevorderden. Doe mee met de lessen en ga los op de zak! Knalle asse malle en gaan! Trappen en stoten en spierversterkende oefeningen tussendoor. 3x per week en ook in het weekend! vanaf 13 jaar

maandag 1700u | dinsdag & donderdag 1900u 

TOTALBODY WORKOUT va 13 jr

Leuke les met spierversterkende oefeningen op de maat van leuke muziek. Train je hele body en voel je fit! Fun garanteed! Je traint met of zonder gewichten dus lekker op je eigen niveau. Voel je elke week sterker worden door deze workout! 

dinsdag & donderdag 2000u (ALTIJD VOORAF AANMELDEN) 

FREE FITNESS va 13 jr

Kom langs en doe je eigen set of vraag naar onze sets, Keuze uit benen, bovenlichaam of een comnbinatie van jouw keuze. Gebruik de spullen veilig en ruim netjes op. Er is altijd iemand aanwezig om je te helpen.

dinsdag & donderdag 1800u

MAMA FIT

Deze les is speciaal voor vrouwen!

Ook deelname mogelijk met stadspas voor €3 per les.

Vanaf 55 jaar zonder stadspas €20 per maand 

PERSONAL TRAINING

Voor iedereen die persoonlijke aandacht wil om zijn / haar doelen te behalen. met behulp van Fitness en/of Kickboksen/Muaythai pads training. Tarief hangt af van het aantal lessen. Keuze uit 1, 5, of 10 lessen.

Neem contact op om een les in te plannen